Apartmani Jaman, Sreser, Smještaj u privatnim apartmanima, Pelješac

info@apartmani-jaman.com

Gallery

"Apartmani Jaman" smješteni su na južnodalmatinskom poluotoku PELJEŠCU, u malom pitoresknom mjestu Sreser, na sjevernoj strani poluotoka, 80 km udaljenom od Dubrovnika.
Pelješac je drugi po veličini jadranski poluotok dužine 78 km, širine 7 - 10 km, poznat je po tradiciji pomorstva, čiju su povijest proslavili mnogi kapetani i moreplovci, te vinogradarstva s poznatim pelješkim vinima kao što su Dingač, Postup, Plavac i Pelješac.

Mjesto SRESER njeguje duboko ukorijenjenu tradiciju ribarstva, a također i vinogradarstva, dok se preko ljeta pretvara u idealnu turističku destinaciju za odmor. Plaže u Sreseru su pješčane i šljunčane s betoniranim kupalištima pred apartmanima, a u susjednim se uvalama možete kupati na stijenama. Mjesto je prikladno za miran odmor, jer ćete u Sreseru, uz nedirnutu prirodu naći samo: restoran, bar i trgovinu živežnim namirnicama. Benzinska pumpa je u blizini mjesta Drače, par kilometara odaljenog od Sresera. Okolica će se posebno dopasti šetačima kao i svima koji vole stara autentična naselja u kojima stanovništvo već vjekovima živi na isti tradicionalan način.
"APARTMANI JAMAN" udaljeni su od mora samo 10 m, gdje se nalazi betonska plaža i pogodno mjesto za sunčanje dok se samo 40 m dalje nalazi pješčana plaža koja je sa svojim pristupom idealna za kupanje male djece. S te plaže gotovo je moguće hodajući doći do manjeg slikovitog otočića nazvanog "Gospin Škoj" (naime prema predaji se na njemu ukazala Gospa).Na objektu je 2001. napravljena potpuna adaptacija, sa novim namještajem, kupatilima te kuhinjama. Na raspolaganju gostima su posuđe, ručnici, posteljina, prenosni grill.
"Apartmani Jaman" mogu ukupno primiti 14 ljudi, a sadrže dva apartmana od kojih se jedan nalazi na katu a drugi u prizemlju.
Apartman 1 (A1) nalazi se na prvom katu sa kojeg se širi predivan pogled na more, plažu i okolne otočiće. Prije ulaska u sam apartman prolazite kroz dvorište sa vrtom uokvirenim raskošnom palmom i prostranom terasom.
Sam apartman se sastoji od 3 sobe s bračnim krevetima za dvoje te dva pomoćna ležaja, ukupnog kapaciteta 6+2 osoba, te dva wc-a supotrebom tuša, i dvije kuhinje. Apartman je idealan za veću obitelj ili kombinaciju s dvije manje obitelji.
Apartman 2 (A2) nalazi se u prizemlju objekta, smještenog neposredno uz more. Prije ulaska u apartman prolazite kroz dvorište s prostranom terasom koja ima pogled na prelijepu panoramu mora i otočića u neposrednoj blizini samog mjesta.
Apartman se sastoji od 3 sobe sa po dva ležaja ukupnog kapaciteta 6 osoba, s tim da je u srednjoj sobi dječiji krevet na kat, a u ostalim dvijema sobama klasični bračni ležaji. Također u sklopu apartmana nalazie se kuhinja i wc a tušem.